VEILINGITEM

BESCHIKBAAR STELLEN

WE RAISE FUNDS BY CELEBRATING
BY GIVING SOMETHING BACK

Een onderdeel van de avond is het fondsenwervende element in de vorm van een veiling. Dit jaar zijn we op zoek naar de meest unieke veilingitems en ‘money-can’t-buy-experiences’. Voorgaande jaren gingen er al unieke en exclusieve items onder de hamer. Enkele voorbeelden zijn een klassieke oranje Fiat 500, een unieke reis naar Marrakech of Bali, de laarzen van Madonna, 24-hours met DJ Hardwell of Martin Garrix en limited kunstobjecten.


Ook de belangrijke projecten van Orange Babies gaan onder de hamer. Zo kun je bijvoorbeeld zorgen dat kinderen de juiste gezondheidszorg, onderdak, liefde en begeleiding ontvangen die zij nodig hebben door het adopteren van een weeshuis. Of help baby’s gezond ter wereld komen; met de juiste behandeling en educatie kunnen we de hiv-overdracht van moeder op kind voorkomen.

De Orange Babies Birthday Party belooft ook dit jaar een extra groot spektakel te worden. De circa 250 gasten die de avond bezoeken, zijn prominenten uit het zakenleven, de entertainment- en fashionwereld, pers en BN-ers.


Wil jij met jouw organisatie of merk onderdeel zijn van deze avond, onder de aandacht gebracht worden van dit gezelschap en tegelijk onze projecten steunen? Stel dan een uniek veilingitem of beleving beschikbaar! Jouw merk- of bedrijfsnaam wordt vermeld in het befaamde veilingboekje onder het kopje ‘Friends’ en gaat mee in de veilingfilm die op de avond zelf wordt getoond. Daarnaast genereert het gala ook ieder jaar weer grote online en offline media aandacht.


Neem contact op met Bernice via bernice@orangebabies.com of via 020-4222073.