GOODTOGIVE MAAKT
DE WERELD EEN BEETJE MOOIER

Dit doen wij met kerstpakketten, relatiegeschenken of jubileumkado’s die geweldig zijn om te krijgen, maar ook goed om te geven. Daarnaast ondersteunen we met ieder pakket een goed doel, en dit jaar is dat Stichting Orange Babies!

Alle Goodtogive pakketten zijn 100% fair trade gemaakt en co2 gecompenseerd. We proberen elke stap zo duurzaam en inclusief mogelijk te maken. We houden van hergebruik, zijn dol op upcyclen, denken na over onze verpakkingen en het transport en waar mogelijk betrekken we juist mensen die wat extra support nodig hebben om aan het arbeidsproces deel te kunnen nemen. Elk pakket brengt economisch perspectief in gebieden in de wereld waar dat hard nodig is. Ver weg en dichtbij.

Met Goodtogive investeren we in fair trade ondernemerschap in ontwikkelingslanden en daarmee werkgelegenheid, onder goede, veilige omstandigheden, tegen een eerlijke beloning.

Goodtogive investeert uitsluitend in ondernemingen die volgens de fairtrade principes werken, en bij voorkeur in ondernemers die geen of weinig toegang tot de kapitaalmarkt hebben.


In Nederland ondersteunen we bijzondere startups, die bijdragen aan een betere wereld door hergebruik van grondstoffen, het opruimen van de afvalberg en het betrekken van iedereen in dat proces.

Stichting Orange Babies

Orange Babies is in 1999 opgericht om hulp te bieden aan zwangere vrouwen met hiv, om te voorkomen dat moeders het virus onbedoeld doorgeven aan hun baby's. Daarnaast zorgt Orange Babies voor kwetsbare kinderen die slachtoffer zijn geworden van de epidemie, doordat zij zelf besmet zijn of hun ouders verloren hebben aan hiv/aids.


Orange Babies is werkzaam in Zuid-Afrika, Zambia en Namibië, in gebieden waar de hiv-besmettingsgraad hoog is, en weinig voorzieningen zijn.

Wij helpen u om uw impact te vergroten

Een groot aantal ondernemingen en organisaties wil actief bijdragen aan een betere wereld, waarin de sustainable development goals of de global goals zijn behaald. Doet u mee?

GOODTOGIVE KERSTPAKKETTEN

A LITTLE TASTE FROM AFRICA

Een vrolijk kerstpakket met heerlijkheden en prachtige verrassingen uit Afrika, verpakt in een kleurrijke Afrikaanse shopper.

WARM GREETINGS FROM AFRICA

Een rijkgevuld pakket met heerlijkheden en verrassingen, verpakt in een doos die kan worden omgebouwd tot kruk of

tafeltje.

AFRICAN SAFARI

Een verrassend kerstpakket met heerlijkheden en prachtige cadeaus uit Afrika, verpakt in een handgevlochten mand.

YOU CAN KEEP YOUR HAT ON

Een uniek en prachtig cadeau verpakt in een Afrikaanse shopper. Verkrijgbaar in twee varianten.

A BIG LOVE FROM AFRICA

Een groot pakket, vol met prachtige verrassingen uit Afrika, verpakt in een stoere gevlochten mand.

HEATH FROM AFRICA

Een uniek en prachtig cadeau verpakt in een Afrikaanse shopper. Verkrijgbaar in twee varianten.

Meer weten over Goodtogive?

Delen mag!