Wat zijn de voordelen van samenwerken?


Creëer impact

Samen werken we naar een hiv-vrije wereld toe, en bieden we steun aan zwangere moeders, kinderen en jongeren die (indirect) slachtoffer zijn van hiv en aids, in kwetsbare gebieden in Afrika, om hen sterker, zelfstandiger en succesvoller te maken.

Fiscale voordelen

Het levert fiscale voordelen op jouw bedrijf, want donaties aan Orange Babies zijn aftrekbaar bij de belasting (indien jouw bedrijf vennootschapsbelasting betaalt). Wij beschikken over de ANBI status en het CBF keurmerk. Zie voor meer informatie Belastingdienst.nl.

Sociaal betrokken

Met Orange Babies raak je verbonden aan een positief en actief merk. Je laat op een waardevolle manier zien dat jouw bedrijf sociaal betrokken is. Bijna de helft van de Nederlanders vindt dat een bedrijf dat een goed doel sponsort een merk is waarmee je gezien mag worden.

2/5de denkt daarnaast positiever over dat bedrijf. (Bron: Onderzoek TNS Nipo, Management Support)

Het levert jouw bedrijf meer omzet en rendement op

Sterke merken - of merken die sterker willen worden - doen er goed aan hun product te koppelen aan een goed doel: bijna één op de drie Nederlanders koopt namelijk eerder een product waarvan men weet dat er een deel naar een goed doel gaat. (Bron: Onderzoek Kien, Monitor Goede Doelen PanelWizard Direct)

Vergroot betrokkenheid en tevredenheid

Met een Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) partnership kun je de betrokkenheid en tevredenheid vergroten bij je eigen medewerkers, klanten en relaties. 43% van de werknemers wereldwijd werkt liever voor bedrijven die een strategie hebben op het gebied van goede doelen en MVO. (Bron: Onderzoek Regus, Duurzaam Ondernemen)

Orange Babies heeft transparantie en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Wil je aan jouw klanten of eigen medewerkers inzicht geven in hoe jouw bedrijfsmatige financiële steun wordt besteed? Wij verstrekken iedere formele partner (met een minimale donatie van € 30.000,-) twee keer per jaar een rapportage met alle relevante informatie. Ook op verzoek geven wij een terugkoppeling over de bestedingen afkomstig van onze zakelijke partners.