TOUR FACTS

Unieke ervaring

Je fietst door de prachtige natuur van Namibië en Zuid-Afrika. Je overnacht op de meest bijzondere plekken, werkt mee op de projecten, neemt deel aan avontuurlijke excursies en maakt kennis met onze Orange Babies helden en bewoners. Met eigen ogen aanschouw je de impact van Orange Babies in de levens van de moeders en kinderen uit de projecten.

Wanneer

Tour Cape Namibia 01-10-2020 - 10-10-2020

Tour Cape Namibia 29-10-2020 - 07-11-2020 = vol

Tour Cape Town Millennial 30-10-2020 - 07-11-2020

Voor wie

Het is niet nodig om een fanatieke fietser te zijn, echter raden je wel aan om goed te trainen zodat je fit genoeg bent om blessures en zadelpijn te voorkomen.

Afstand

Tijdens de fietsdagen kunnen de deelnemers kiezen tussen een uitdagende route van zo'n 40 KM of de zeer uitdagende route van circa 80 KM.

Kosten Tour Cape Namibia

Je betaalt voor de Tour Cape Namibia € 3.500,- voor deelname en zorgt daarnaast voor minimaal € 3.500,- aan sponsorgeld. Wij motiveren je en geven je inspiratie om dit bedrag bij elkaar te halen.

Veiligheid

De organisatie doet er alles aan om de reis zo veilig mogelijk te laten verlopen voor jou. Zo worden de projecten van Orange Babies altijd onder begeleiding van de lokale contacten bezocht en wordt er vooronderzoek gedaan naar fijne/veilige verblijven.

Vervoer en voorzieningen

Er rijdt altijd een busje mee met eten en drinken. Ook kun je hier, indien je daar behoefte aan hebt, even in uitrusten.

Inbegrepen bij de reis

Vluchten

We proberen een zo gunstig mogelijke vlucht te vinden. Indien geen gebruik wordt gemaakt van het ticket binnen het pakket, ontvang je een restitutie van € 750,-. Tegen betaling, en op basis van beschikbaarheid, is het mogelijk om de einddatum van het ticket te wijzigen.

Accommodatie

Je overnacht afwisselend in een volledig verzorgd tentenkamp, lodge en/of hotel.

Fiets & kleding

De fietskleding krijg je van ons en ook de mountainbike wordt verzorgd door Orange Babies.

Fietsclinic

In de zomer stappen we op de mountainbike onder professionele begeleiding. Dit is ook hét moment om echt kennis te maken met de andere deelnemers van de tour.  

Niet inbegrepen bij de reis

Reisverzekering

Dit is verplicht. We raden je aan om voor een reisverzekering contact op te nemen met jouw eigen verzekeraar.  

Inentingen

Voor Namibië en Zuid-Afrika zijn een aantal vaccinaties verplicht. Wij adviseren om contact op te nemen met de KLM Health Service, je huisarts of de GGD voor een persoonlijk advies.


Wil je je inentingen thuis ontvangen, dat is mogelijk via thuisvaccinatie.nl.

Heb je vragen?

Stuur een e-mail naar tour@orangebabies.com of neem contact op via 020-4222073