TOUR FACTS

Unieke ervaring

Je fietst door de prachtige natuur van Zambia. Je overnacht op de meest bijzondere plekken, werkt mee bij de projecten, neemt deel aan avontuurlijke excursies en maakt kennis met onze Orange Babies helden en bewoners. Met eigen ogen aanschouw je de impact van Orange Babies in de levens van de moeders en kinderen uit de projecten.

Wanneer

Tour Zambia 03-10-2019 - 13-10-2019

Tour Zambia 08-11-2019 - 17-11-2019 (Let op: deze editie is vol!)

Millennial editie Najaar 1-11-2019 - 10-11-2019


Bovenstaande data kan afwijken vanwege de beschikbaarheid van vluchten.

Voor wie

Het is niet nodig om een fanatieke fietser te zijn, maar we raden je wel aan om te gaan trainen om fit te worden en zadelpijn te voorkomen.

Afstand

Tijdens de fietsdagen kunnen de deelnemers kiezen tussen de uitdagende route (circa 40 KM) of de zeer uitdagende route (circa 80 KM).

Kosten Tour Zambia

Je betaalt voor de Tour Zambia vast € 3.500,- voor deelname en zorgt daarnaast voor minimaal € 3.500,- sponsorgeld. Wij motiveren je en geven je inspiratie om dit bedrag bij elkaar te halen.

Veiligheid

De organisatie doet alles om de reis zo veilig mogelijk te laten verlopen voor jou. Zo worden de projecten van Orange Babies altijd onder begeleiding van de lokale contacten bezocht en wordt er voor onderzoek gedaan naar fijne/veilige verblijven.

Kosten Tour Zambia - Millennial editie

Je betaalt voor de Millennial Editie € 2.500,- voor deelname en zorgt daarnaast voor minimaal € 2.500,- sponsorgeld. 

Vervoer en voorzieningen

Er rijdt altijd een busje mee met eten en drinken. Ook kan je hier, indien je daar behoefte aan hebt, even in uitrusten.

Inbegrepen bij de reis

Vluchten

We proberen een zo gunstig mogelijke vlucht te vinden. Indien geen gebruik wordt gemaakt van het ticket binnen het pakket, ontvang je een restitutie van € 750,-. Tegen betaling en op basis van beschikbaarheid is het mogelijk om de einddatum van het ticket te wijzigen.

Accomodatie

Je overnacht afwisselend in een volledig verzorgd tentenkamp, lodge en/of hotel.

Fiets & kleding

De mountainbike wordt verzorgd door Orange Babies. De fietskleding krijg je van ons.

Fietsclinic

In de zomer stappen we op de mountainbike onder begeleiding van niemand minder dan Leontien Zijlaard - van Moorsel en Michael Zijlaard. Zij zullen je voorzien van allerlei tips. Dit is ook het moment om écht kennis te maken met de andere deelnemers van de tour.  

Niet inbegrepen bij de reis

Reisverzekering

Dit is verplicht. We raden je aan om voor een reisverzekering contact op te nemen met jouw eigen verzekeraar.  

Inentingen

Je overnacht afwisselend in een volledig verzorgd tentenkamp, lodge en/of hotel.

Heb je vragen?

Stuur een e-mail naar tour@orangebabies.com of neem contact op via 020-4222073